e
Banner

Etiketler: damla alışan



Alışan Lojistik intermodale ağırlığını koyacak


Yayın: 24-11-2020
Kategori: Lojistik

Alışan Lojistik, intermodal taşımacılığı odağına aldı. Demir ve deniz yolu taşımacılığını geliştirdiklerini, yurt içinde büyümelerini sürdürdüklerini, filoyu gençleştirdiklerini ve katma değerli hizmet operasyonlarında yenilikler yarattıklarını vurgulayan Alışan Lojistik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Damla Alışan, intermodal taşımacılık alanında paylarını artırmayı hedeflediklerini söyledi. 




Alışan Lojistik kadın sporcuların yanında



Alışan Lojistik, ülkemizin uluslararası alanda en çok kupa kazanan takımı VakıfBank Kadın Voleybol Takımı’nı çatısı altında barındıran VakıfBank Spor Kulübü’nün sponsoru oldu.




Kadınlar için lojistik kaçırılmayacak bir sektör



Alışan Lojistik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Damla Alışan, lojistik sektöründe etkili kadın yöneticilerden biri. Aileden lojistikçi olan Alışan, 26 yıldır sektöre hizmet ediyor. İşini sahiplenen kadınlar için lojistik sektöründe yer almanın kaçırılmaması gereken bir fırsat olduğunu belirten Alışan, “Kadınlar, güçlü önsezileri, sorumluluk duyguları, kolay iletişim kurmaları ve sabırlarıyla iş dünyasında avantaj sağlıyor” dedi. 




Alışan Lojistik, dijital dönüşümünü sürdürüyor


Yayın: 24-08-2021
Kategori: Lojistik

Kurulduğu 1985 yılından bu yana başta uluslararası nakliye olmak üzere, depo ve antrepo hizmetleri, likit enerji taşımacılığı, entegre lojistik servis sağlayıcılığı gibi pek çok operasyon yürüten; sektörde “kontrat lojistiği” diye de ifade edilen entegre lojistik hizmetleriyle, müşteri taleplerini A’dan Z’ye kurgulayan, ihtiyaca özel lojistik çözümler geliştiren ve ağırlıklı olarak proje bazlı çalışan Alışan Lojistik, dijital dönüşüm yolculuğuna Microsoft iş birliği ile devam edecek.
 




Alışan Lojistik yıldızını inovasyon ve teknolojiyle parlattı


Yayın: 02-09-2021
Kategori: Lojistik

Lojistik sektöründe bulunan 13 Ar-Ge merkezinden 2’sine sahip olan Alışan Lojistik, özellikle pandemi döneminde bu yatırımlarının meyvelerini toplamaya başladı. Krize rağmen bu dönemde verimlilik sağlayarak, müşteri memnuniyetini ve hizmet kalitesini artırdıklarını vurgulayan Alışan Lojistik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Damla Alışan ayrıca Microsoft Azure ile çalışarak bulutun getirdiği maliyet, güvenlik ve inovasyon avantajlarından da yararlanmaya başladıklarını söyledi. 




Alışan Lojistik, dijitalleşerek yeni iş modeller yaratacak



Kimya lojistiğinde uzmanlaşan Alışan Lojistik, yılı yaklaşık seviyelerinde bir büyümeyle kapatmayı hedefliyor. 2022 yılında da terzi dikimi hizmetler sunmaya; intermodal taşımaya ve katma değerli hizmetlere odaklanmaya devam edeceklerini vurgulayan Alışan Lojistik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Damla Alışan, dijitalleşmede başlatıkları dönüşümü sürdürerek bu alanda çağın gereklerine uygun yeni çalışma ve iş yapış modülleri tasarlamayı hedeflediklerini söyledi. 




Alışan Lojistik'ten 70 adetlik Renault Trucks T EVO çekici yatırımı



Türkiye’nin ilk 500 şirketi arasında yer alan uluslararası lojistik hizmet servis sağlayıcısı Alışan Lojistik, 70 adet yeni Renault Trucks T EVO serisi çekici ile öz mal araç filosuna yatırım yapmaya devam ediyor.   




Damla Alışan: Kadın gücünün artırılmasına öncülük ediyoruz


Yayın: 21-03-2022
Kategori: Lojistik

Lojistik sektöründe değişime öncülük eden yöneticilerden Alışan Lojistik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Damla Alışan, kadın çalışan oranlarında son 3 yıldır yüzde 20-23 bandında artış yaşandığını, şirket yönetiminin ise yüzde 75’inin kadın olduğunu söyledi. Alışan, ayrıca “Birlikte Başarıya Alışanlar” projesiyle kadın istihdamının artırılması, iş hayatında, eğitimde ve sporda desteklenmesi konusunda birçok öncü projeye imza attıklarını söyledi. 




Alışan Lojistik yeni yatırımıyla depolamada 340 bin metrekareye ulaştı


Yayın: 07-06-2022
Kategori: Depolama - Antrepo

Alışan Lojistik, yaptığı yatırımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Firma, son olarak Eskişehir’in İmişehir Mahallesi’nde yer alan Organize Sanayi Bölgesi (OSB)’de 5000 metrekarelik yeni depolama alanını müşterilerinin hizmetine sundu.




Alışan Lojistik dijital ve yeşil dönüşüm vizyonuyla sektör dinamiklerine yön veriyor


Yayın: 23-06-2022
Kategori: Lojistik

Ar-Ge merkezlerinde gerçekleştirdiği yatırımlar ve bulut teknolojisine geçiş için başlattığı projeyle dijital dönüşüm yolculuğunu hızlandıran Alışan Lojistik, sürdürülebilirlik alanında ciddi adımlar atıyor. Alışan Lojistik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Damla Alışan, 2022 yılı için yeni proje ve yatırımlarla 2021’de yakaladıkları yüzde 45’i aşan büyüme trendinin daha fazlasını hedeflediklerini söyledi.